„Болница „Надежда“ създава нов сайт с информация за превенция на онкодерматологичните заболявания

24.10.2016

Болница „Надежда“ създава нов сайт с информация за превенция на онкодерматологичните заболявания и безплатни онлайн консултации с Доц. д-р Красимир Киров – www.melanoma.bg

На 24.10.2016 г. от 15:00 ч. в Конферентната зала на МБАЛ „Надежда“ ще се състои официалното представяне на сайта www.melanoma.bg, чиято цел е да информира и подкрепя пациентите с онкодерматологични заболявания, като им предлага достоверна информация относно злокачествените новообразувания на кожата, техните симптоми и методи на лечение, както и да накара всеки, който има съмнително изменение на повърхността на кожата, подобно на бенка, незаздравяваща рана или друг тревожен обрив, локализиран на откритите или покритите части на тялото, да потърси мнението на специалист онкодерматолог.


В тази връзка сайтът ще предоставя възможност на пациентите да получат безплатна онлайн консултация с Доц. д-р Красимир Киров и по този начин ще осигури равен достъп на пациентите от всички краища на България до един от най-добрите специалисти онкодерматолози у нас.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: