Сайтът melanoma.bg е реализиран от болница за жеско здраве „Надежда“ съвместно с един от изтъкнатите специалисти онкодерматолози у нас – доц. Красимир Киров.

Болница "Надежда"

Болница „Надежда” е най-голямата болница в България, посветена на грижата за женското здраве – от помощта при проблемно забременяване, през професионалната грижа по време на бременността, до най-съкровения миг – посрещането на новия живот, нашата голяма Надежда.


В болница „Надежда” функционира най-голямата Клиника по асистирана репродукция у нас, родилно отделение с три модерни родилни зали, неонатологично отделение, отделение по гинекология, хирургия с четири операционни зали, диагностичен комплекс на изключително високотехнологично ниво с модерни звена по фетална медицина, образна диагностика, модерни лаборатории - клинична, андрологична, имунологична, генетична, микробиологична и патохистологична.


През 2014 г. в болница „Надежда” отваря врати Клиника по Медицинска онкология, в която се прилага лекарствено лечение на рак на гърдата, гинекологични и урологични тумори, рак на белия дроб, дебелото черво и други локализации. Лечението на пациентите се извършва по клинична пътека 298 и по клинични процедури, изцяло финансирано от НЗОК. Екипът а клиниката се ръководи от проф. Констата Тимчева.


От 2015 г. в болницата функционира и Кабинет по онкодерматология, където нашите пациенти имат възможност да се консултират с един от водещите специалисти в областта – доц. Красимир Киров.

www.nadezhda.bg

Доц. Красимир Киров

Доц. Красимир Киров завършва медицина в Прага през 1981 г. От 1982 г. е научен сътрудник в Националния онкологичен център – София. Целия си научен труд той посвещава на онкологията. От 2011 г. е доцент в Клиниката по онкодерматология, СБАЛ по Онкология. От 2015 г. доц. К. Киров консултира пациенти в Кабинета по окодерматология на МБАЛ за женско здраве „Надежда“.


Придобил е три специалности – дерматология, хирургия и онкология. Обект на научните му изследвания и практика са туморите на кожата и в частност – меланомът.
Специализирал е в Мюнхен.


Той е доказан международен авторитет със своите проучвания и нововъведения в терапевтичните подходи.

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: